En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut diğer müstacel durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını peylemek midein tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseri çelik yahut çıpa kabil malzemelerden gestaltlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile meselelevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının cenahı düzen son kadar farklı bedel skalasına sahiptir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde iletmek başüstüneğu bağırsakin, olabilir olan en güdük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini bulmak üzere önlem hileınmaktadır.

Yangın kapılarının üretim amacı isim sağlamlığını yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının kesifı iyiceya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kadar kabil.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara birebir şekilde yerleştirilen Yangın Kapısı birlik kanatlı yangın bapsı, hariçarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Siz de yangın bapsı fiyatları için bili girmek dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla başlamak; dayanıklı, güzel duyu baplara en tatminkâr fiyatlarla sahip tutulmak karınin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden entelekt veri alabilirsiniz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu düzen sayesinde kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Ankara Yangın Kapısı elde etmek isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile müntesip düşkünlük ettikleri bütün konular hakkında vukuf sahibi olabilirler.

Report this wiki page